Festivalul de Muzică Veche București, 2012

23 octombrie 2012 § Lasă un comentariu

După o săptămână marcată de o serie remarcabilă de concerte organizate de Centrul de Muzică Veche al UNMB, barocul recidivează la București, de data aceasta sub stindardul Festivalului de Muzică Veche București, ajuns deja la  respectabila ediție numărul șapte!

Program

Joi, 25 octombrie 2012. Renaissance Rainbow, recital de lăută renascentistă (Hopkinson Smith). În Marele Salon de Recepţii al Muzeului Naţional Cotroceni, de la orele 19.

Vineri, 26 octombrie 2012. The Music Lesson, concert-lecție pentru copii: Dorel Iuga Lozin (flauto traverso), Sandor Gati (oboi baroc), Melinda Beres (vioară barocă), Istvan Csata (viola da gamba), Raluca Enea (clavecin). La Biserica Anglicană din București, de la orele 19. Intrarea liberă.

Sâmbătă, 27 octombrie 2012. Keyboard Families, recital de clavecin și clavicord: Menno van Delft. În Marele Salon de Recepţii al Muzeului Naţional Cotroceni, de la orele 19.

Duminică, 28 octombrie 2012. Il Maestro e Lo Scolare, concert orchestral: Il Gardellino (Belgia) şi invitaţii lor din România. În Studioul de Concerte “Mihail Jora” al Radiodifuziunii Române, de la orele 19.

Pe lângă cele patru concerte, această ediție va include și o suită de masterclass-uri și evenimente educative, parte a proiectului “Il maestro e lo scolare”, organizat de Medieval Praxis în parteneriat cu Institutul Cultural Român, fundația “Il Gardellino” (Belgia) și Conservatorul Regal din Bruxelles. Profesorii vor urca pe scenă alături de cursanții lor în cadrul concertului de închidere al Festivalului.

Informații practice

Biletele se pot achiziționa prin rețeaua Eventim, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Radio, precum și pe site-ul Eventim. Pentru mai multe detalii, consultați site-ul festivalului și paginile FB ale fiecărui concert (25-26-2728 oct.)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading Festivalul de Muzică Veche București, 2012 at Ballet des Nations.

meta

%d blogeri au apreciat asta: